VI BJUDER PÅ ÖVERNATTNING!

VI BJUDER PÅ ÖVERNATTNING!

Vänner,

Det mesta kring Ditec® kan tyckas handla om att enbart skapa fantastiska ytor. Men vi månar om våra kunder och medarbetares hälsa och säkerhet. I tider som dessa krävs att vi alla tar ansvar för varandra och hjälps åt. Alla stationer har öppet som vanligt men vi följer noga råden från våra myndigheter och har infört en del försiktighetsåtgärder för att minska smittspridningen.

Läs mer under trygghet innan ditt besök hos oss.

Vi önskar naturligtvis att allt vore som vanligt, men för att det ska återgå till det, så tror vi att vi måste försöka leva och konsumera som vi brukar. Vi på Ditec® vill bidra till att normalisera situationen.
Som ett led i detta bjuder vi samtliga kunder som bokar en av våra lackskyddsbehandlingar på en hotell- / herrgårdsövernattning för 2 personer, inkl. frukost (värde upp till 1.700:-).

Du får ett värdebevis som du kan använda när du vill inom ett (1) år från utfärdandet. Visst hade det varit skönt att få komma ifrån ett tag!
Välj ditt hotell på customer.se/ditec.

Samtidigt som du får en extra fin bil så hjälper du också landets hårt prövade hotell- och restaurangnäring - en win-win situation.

Erbjudandet gäller t o m 2020-08-31 och kan ej kombineras med andra erbjudanden eller avtal.
Gäller i samband med bokning av någon av Ditecs grundbehandlingar.

Välkommen med din bil till oss på Ditec®!

Ditec® - BILVÅRD FÖR ALLA
Värde 1.700:-