Tvätt & Städ

Tvätt & Städ

Regelbunden biltvätt och städning gör inte bara bilen snygg. Det motverkar att lacken mattas och håller bilens interiör fräsch. Låt oss proffs handtvätta och städa din bil för ett skonsamt underhåll som lönar sig över tid.

Motortvätt

Motortvätt

Vägpartiklar, smuts, olja, fett och andra avlagringar gör snabbt att det blir trist och tråkigt omkring den dyraste komponenten i din bil. Se till att ge din bil de bästa förutsättningarna med en behandling som gör motor och motorutrymmet rent igen.

Invändig rengöring

Invändig rengöring

Då och då behövs en lite mer grundlig genomgång av bilens interiör. Vår invändiga rengöring ger en omfattande uppfräschning av din bils insida. Du får optimal sikt från välputsade bilrutor, en kupé, säten och bagage som noggrant dammsugits och minsta detalj är rentorkad från damm, fett och smuts.

Djuprengöring av bilklädsel

Djuprengöring av bilklädsel

Vårda din bilklädsel med hetvattentvätt. Med effektiva och skonsamma smutslösande medel bearbetas fläckar av fett, olja, mat och dryck och klädseln blir fräsch igen. Genom att hålla klädseln ren bevarar du också färg och struktur och kan njuta av en nybilskänsla längre.

LUKTSANERING

LUKTSANERING

Unna dig en bil som doftar gott. Det finns bot mot rökdoft, mögel och annan illaluktande odör.