Från 1.495:-

Bilvårdspaket

Bilvårdspaket

Vi har tagit fram 3 bilvårdspaket för att göra det lättare, effektivare och billigare för dig som behöver att hela bilen får en konditionshöjare. Kontakta ditt närmaste Ditec® Center för pris.

Polering & Vaxning

Polering & Vaxning

Polering och vaxning är en traditionell behandling inom bilvård, hos oss utförd med moderna produkter och metoder för ett långvarigt och skinande resultat. Behandlingen rengör, fräschar upp och ger ett gott grundskydd för lackerade ytor mot smuts, salt och beläggningar.

Lackkorrigering

Lackkorrigering

Utökad lackvårdsprocess för hela bilen med syfte att höja och återställa lackens grundkondition.

DITEC® CERAMIC LIGHT

Från 3.995:-
För dig som vill ha en prisvärd lackskyddsbehandling med fin glans bra prestanda och 3 års garanti och är mycket bättre än alla vaxer som finns på marknaden...
DITEC® CERAMIC LIGHT

DITEC® CERAMIC LIGHT

Ditec® Ceramic Light är en 1-komponents keramisk lackskyddsbehandling som skapar en hållbar och vattenavvisande yta. Det ger inte lika starkt och långvarigt skydd som Ditec® Ceramic Ultra och Ceramic Plus, men är mycket bättre än alla vaxer som finns på marknaden. Detta är ett prisvärt skydd med bra prestanda. Lackskyddsbehandling med 3 års garanti förutsatt att man följer vårt garantiprogram.