POLERING & VAXNING

POLERING & VAXNING

Handtvätt efterföljt av lackrengöring där fastbundna föroreningar som t ex flygrost och tjära avlägsnas, konditionshöjande maskinpolering samt maskinvaxning utförs för högglansig finish, grundskydd och ett långvarigt skinande resultat.

Kontakta ditt närmaste Ditec® Center för pris.
POLERING & VAXNING

Bilvårdspaket

Bilvårdspaket

Vi har tagit fram 3 bilvårdspaket för att göra det lättare, effektivare och billigare för dig som behöver att hela bilen får en konditionshöjare. Kontakta ditt närmaste Ditec® Center för pris.

Lackkorrigering

Lackkorrigering

Utökad lackvårdsprocess för hela bilen med syfte att höja och återställa lackens grundkondition.

Ditec® Strålkastarrenovering

Från 1.495:-

Ditec® Strålkastarrenovering

Låt slitna och gulnade strålkastare bli som nya igen! Noggrann rengöring av plasten tillsammans med slipning och polering tar effektivt bort både repor och beläggningar. Därefter appliceras skyddsbehandling för långvarigt resultat – du får bättre ljusstyrka och bilens trafiksäkerhet ökar. Genom rengöring, slipning och polering kan vi avlägsna oxid, repor och beläggningar och ge dina plaststrålkastare nytt liv. Vi applicerar till sist en särskild skyddsbehandling för ett långvarigt resultat.

DITEC® CERAMIC LIGHT

Från 3.995:-
För dig som vill ha en prisvärd lackskyddsbehandling med fin glans bra prestanda och 3 års garanti och är mycket bättre än alla vaxer som finns på marknaden...
DITEC® CERAMIC LIGHT

DITEC® CERAMIC LIGHT

Ditec® Ceramic Light är en 1-komponents keramisk lackskyddsbehandling som skapar en hållbar och vattenavvisande yta. Det ger inte lika starkt och långvarigt skydd som Ditec® Ceramic Ultra och Ceramic Plus, men är mycket bättre än alla vaxer som finns på marknaden. Detta är ett prisvärt skydd med bra prestanda. Lackskyddsbehandling med 3 års garanti förutsatt att man följer vårt garantiprogram.