Frågor & Svar

På denna sida samlar vi de vanligaste frågorna och svaren vi får på Ditec.

Efter utförd behandling erhåller du ett garantihäfte som ska betraktas som en värdehandling. Den innehåller information om vilken behandling ni utfört samt vilka garantier som gäller. Vid utförd lackskyddsbehandling lämnas garanti på att lacken inte oxiderar, mattas eller skadas av yttre faktorer såsom trafikfilm, föroreningar och UV-strålar givet att skötselanvisningarna och garantiprogrammet följts. Läs mer om garantiprogrammet här

För att boka en Ditec behandling rekommenderar vi att du kontaktar ditt närmaste Ditec center eller boka direkt här på ditec.se under sidan Boka.
När du kontaktar ett center, berätta att du är intresserad av att boka en Ditec behandling och ange din önskade tidpunkt för behandling.

Vi gör våra prisbedömningar baserat på flera faktorer. Några av de faktorer som kan påverka priset är.

  1. Bilmodell och storlek.

    Priset varierar beroende på vilken typ av bil du har och dess storlek. Större bilar kräver mer material och tid för behandlingen, vilket påverkar priset.
  2. Skicket på lacken.

    Om din bils lack är i ”sämre” skick pga t ex repor, kan det krävas lackkorrigering och det kan påverka priset.
  3. Önskad behandling

    Ditec erbjuder 4 olika lackskydd. Priset varierar beroende på vilken behandling du väljer och vilka specifika behov din bil har

För att få exakt prisbedömning så rekommenderar vi dig att kontakta ett auktoriserat Ditec center för att diskutera dina behov och få en offert baserat på din specifika bil och önskade behandling.

Först vill vi gratulera dig till valet att lackskyddsbehandla din bil med Ditec®. När du behandlat bilen med Ditec® så behöver du inte tvätta bilen på något speciellt sätt. Ditec® har en egen serie underhållsprodukter som är utprovade. Produkterna är effektiva samtidigt som de är skonsamma mot både bil och miljö. Du hittar dessa produkter hos ditt lokala Ditec® Center. De erbjuder givetvis hjälp hur du på ett enkelt sätt sköter underhållet på din bil. De flesta Ditec® Centers erbjuder även tvättservice efter du behandlat din bil hos dom. Ni hittar även underhållsprodukter i vår shop ( länk till ditecshop.se)

Många av våra stationer erbjuder lånebilar / hyrbilar till självkostnadspris. Kontakta ditt lokala Ditec Center för information.

Har du en fråga som du inte fick svar på här?

Kontakta oss på:
huvudkontor@ditec.se så hjälper vi dig.