Starta Ditec Center

Vill du bli en del av Sveriges äldsta och största bilvårdskedja?

Vad Ditec® erbjuder er:

Nyckelfärdigt koncept
Vårt koncept är komplett med produkter, material och utrustning för att utföra våra högkvalitativa tjänster. Exponeringsmaterial; skyltar, kundmottagning, kläder m.m. Det ingår även en 3 dagars utbildning på Ditec® Academy, vår egen utbildningslokal på Autoropa i Arlöv (Malmö). Utbildningen omfattar såväl kundmottagning som bilvårdspersonal och fördelas på en teoretisk och en praktisk del som anpassas utifrån Era förutsättningar och behov.

DOBS, Ditec® Online Booking System
Vårt webbaserade verktyg där vi registrerar samtliga Ditecbehandlingar ger oss möjlighet till uppföljning, kallelser och riktad marknadsföring till våra kunder. För de som erbjuder andra tjänster ex. däck, rostskydd, solfilm etc. kan dessa tjänster läggas till i systemet för att optimera bemanning och resursutnyttjande. Rätt använt kommer DOBS att öka effektiviteten och lönsamheten på er anläggning.

Gemensamt marknadsföringskoncept
Vi tillhandahåller ett gediget och genomarbetat marknadsföringskoncept som är framtaget för att ge er de bästa förutsättningarna för att lyckas med er lokala verksamhet.

Support
Som medlem i Ditec® får ni tillgång till såväl affärsutveckling som teknisk och praktisk support. Vi strävar efter att ha en kontinuerlig dialog som utvecklar vår gemensamma affär.

Förmånliga leverantörsavtal
Som medlem i Ditec® får ni tillgång till en rad förmånliga leverantörsavtal som ger er möjlighet att köpa in kemikalier, maskiner och material till mycket förmånliga villkor.

Kontakta oss
Ring oss på 010-195 95 71 / 010-195 95 72

Ni kan även skicka email till Lars Benidiktsson:  lars@ditec.se

eller till Jonas Snarberg: jonas@ditec.se