Detta är Ditec Sverige

Ditec® Sverige är Sveriges största och äldsta bilvårdskedja med 95 medlemsföretag med omkring 500 anställda på 80 orter runt om i Sverige. Vi är marknadsledare i Sverige och har som målsättning att alltid leverera en förstklassig kundupplevelse både vad gäller kvalitet och bemötande.

Huvudkontor och centrallager ligger i Malmö och tre regionchefer (Syd, Väst, Mitt och Stockholm-Norr) som sköter den dagliga kontakten med befintliga och blivande Ditec® Center och övriga samarbetspartners.

Våra tjänster:

Våra bilvårdstjänster består av Ditec’s standardtjänster som alla center erbjuder. Utbudet av våra bilvårdstjänster kan variera något mellan olika Ditec® Center. När du har gjort ett aktivt val av center ser du vilka tjänster det aktuella centret erbjuder. Ditec’s filosofi är att redan när bilen är ny försöka skydda de mest utsatta delarna för att hålla bilen i nyskick så länge som möjligt.

Ditec® erbjuder fyra lackskyddsbehandlingar vilka samtliga är premiumalternativ inom respektive segment.

Vi lämnar marknadens längsta och mest omfattande garantiprogram, hela 9 års systemgaranti på Ditec® Original och Ceramic Ultra. Detta borgar för långsiktighet och trygghet för dig som kund.